Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Blog

Trimite un mesaj
  • Cand vine vorba de deserturi italiene, tiramisu este cel mai usor de facut acasa. Astfel mergi pana la supermarket, ia niste piscoturi si niste mascarpone, urmeaza pasii pe care ti-i detaliem mai jos si bucura-te de un rezultat delicios. Ingrediente necesare: Pentru sirop: 1 cana de apa; 2 linguri de zahar; 1 lingurita de espresso instant; 30 ml de lichior de cafea. Pentru crema de mascarpone: 6 galbenusuri mari; ¾ cana de zahar; 60 ml lichior de cafea; 250 de grame de mascarpone; 1 cana de smantana pentru frisca; 1 lingurita de extract

  • Trebuie sa recunoastem ca fiecare dintre noi tanjeste, cel putin din cand in cand, sa manance un desert delicios. Dulcele este preferatul copiilor, insa nici cei adulti nu se dau in laturi atunci cand vine vorba despre astfel de preparate. Astazi vom vorbi despre o prajitura cu morcov delicioasa, care pe deasupra mai este si de post. Este o prajitura simpla si usor de facut si suntem siguri ca o sa va placa. Pentru a nu abuza de deserturi vom trece, in ceea ce urmeaza, cantitatile ingredientelor pentu o portie mai mica.

  • Prajiturile facute in casa sunt aproape intotdeauna mult mai gustoase si sanatoase decat cele cumparate din comert. Ingredientele de calitate pentru fiecare prajitura facuta in propria bucatarie, sunt foarte importante pentru un gust delicios. Dintre retetele de prajituri fara crema, va recomand sa incercati reteta de prajitura cu gem si bezea, cu aluat fraged care se topeste in gura, gem de fructe de padure de casa si un strat subtire de bezea. Ingrediente pentru un aluat fraged 300 g faina; 3 galbenusuri medii; 75 g zahar; 30 – 40 ml smantana naturala pentru

  • Briosele se prepara rapid, iar daca ai putina imaginatie, poti transforma aceste prajiturele in adevarate opere de arta. In randurile de mai jos iti prezentam cateva secrete care sa transforme briosele tale in unele demne de prezentat la cofetarie. Seteaza corect temperatura cuptorului Fie ca sunt simple, fie ca au si umpluturi, cele mai multe retete de briose cer ca temperatura cuptorului sa fie intre 165 C - 190 C. Din pacate nu este suficient pentru a actiona agentii de crestere din aluat si a le face sa creasca atat cat trebuie.

Call Now Button